Imi Bácsi emlékverseny 2023.05.20.

A verseny helye/Location: Hungary, Gyál, Gemini lőtér, Patak u.1.
A verseny ideje/schedule:2023.05.20. 8:45-15:00, nevezés: a http://belse.hu/reg/reg230520.php oldalon 05. 17-ig. Előverseny: nincs!
Rendező/organizer:Gemini lőtér
Indulási feltételek:Legális fegyver, megfelelő fegyverkezelési biztonság
Rendezési hozzájárulás/entry fee 2000 Ft
Szabályok, büntetések, biztonsági szabályok/rules: SAS szabályok alapján, Steel challenge, gyorspont szabályok alapján, külön lehet minősítést szerezni a 3 versenyágban, de a végeredményben a teljes verseny időeredménye számít, a 3 versenyág együtt!(A gyorsponton negativ idoeredmenyt lehet elerni, pontonként 0.1 másodperc levonással) Azonos fegyverrel kell indulni minden versenyagban!
Óvás:szabályok alapján (30000 Ft)
RM:Belme Attila (Steel+SAS)
MD:Radics László
Pályák/stages:4 pálya: 2 SAS, 1 Steel challenge, 1 gyorspont
Minimum lövésszám/minimum rounds: 75: 25 SAS, 25 Steel challenge, 15 gyorspont
Különleges szabályok:

Regisztráció 8:00-8:45-ig, kérünk mindenkit, hogy eddig érjen ide, mivel késve nem lehet megkezdeni a versenyt.

Értékelt divíziók: standard pisztoly, open PCC.

Díjazás: 1. helyezett: 225 000 Ft, 2. helyezett: 175 000 Ft, 3. helyezett: 100 000 Ft értékű utalvány a Frommer kfthez.

Kategóriák nincsenek értékelve, de a legjobb pisztoly eredményt elérő hölgy egy guardian angelt kap az Önvédelmi bolt Ázsia center felajánlásában.

A versenyen részt vevők kipróbálhatják a reaktív videót a Smartcomp Kft felajánlásában.

Kiemelt szponzor: dr. Incze István

A versenyen 30 fő indulhat pisztollyal, 20 fő PCC-vel, egy személy csak az egyik fegyverrel. Pisztoly squadba csak pisztollyal, PCC squadba csak PCC-vel regisztráljatok, egyébként érvénytelen a regisztráció! A squad mellé írt pálya a kezdő pályát jelenti, de mindenki minden pályán lő. A fenti belse.hu oldalon kell előregisztrálni (a helyszíni regisztrációra nincs lehetőség), aki MSSz tag is, azok ezt követően a SVIR-ben is regisztráljanak majd, hogy minősítő verseny legyen a számukra (2-szer: itt es itt).

Megjegyzés/remarks:A rejtett viselésű startpozíciók miatt célszerű mellényt vagy kabátot hozni. A pályák változtatásának jogát fenntartjuk./Vest is suggested becouse of coverd start positions. The stages might be changed.
SAS Pályák/stages